Welkom! Wat leuk dat je er bent.

Welke lamp past het beste bij uw interieur?

Op onze webshop hebben wij honderden verschillende lampen staan. Vloerlampen, hanglampen, wandlampen en tafellampen. Maar welke lamp past bij uw interieur? Daar kom je na het lezen van deze blog achter!

Industriële lampen.

Industriële lampen zijn stevig en robuust. Het doet je vaak herinneren aan de grote fabriekshallen, ze zijn stoer en vaak groot. Metaal, groot en robuust zijn de woorden die goed bij de industriële look passen. Dit kun je goed zien in onze collectie industriële lampen.

Design lampen.

Op onze site is ook verlichting te vinden die uniek zijn. Lampen die je niet zo snel bij je buren ziet hangen. Wil je dit effect creëren in huis? Kies dan voor een design lamp! Iets anders dan anderen maar enorm opvallend en excentriek.

Landelijke lampen.

Onze winkel in Westergeest is een voorbeeld van landelijk wonen. De hout tinten zijn geïnspireerd op landelijk wonen, een natuurlijke omgeving. De landelijke stijl geeft een warm gevoel met natuur tinten. De landelijke lampen die online staan gaan vaak gepaard met stoffen lampenkappen, maar kan ook goed gecombineerd worden met het metaal.

Vintage lampen.

Meer opzoek naar hippe lampen? Dan is de vintage lamp wel wat voor jou! Op onze website staan verschillende hippe lampen die een wat oudere look hebben. Benieuwd? Check dan gauw onze verlichting!

 https://idecoratie.nl/pages/verlichting

Veilig betalen

Betaal veilig via iDeal, Paypal, creditcard, klarna of Bancontact 

Snelle levering & gratis verzending vanaf €50

Op werkdagen voor 16:00 besteld, de volgende dag in huis*

Contact

Heb je een vraag? Stel deze dan gerust aan een van onze medewerkers van de klantenservice , wij helpen je graag!