Welkom! Wat leuk dat je er bent.

Top 5 (Radar) Wandklokken - Onmisbaar in een hedendaags interieur

Een stukje geschiedenis

De mechanische klok werd uitgevonden door Fransman Gerbert, ook wel paus Silvester II genoemd. Dat was rond de 10e eeuw. De klok was in die tijd de moeilijkste machine die mensen konden maken. Pas toen de onrust werd uitgevonden kon de tijd nauwkeurig gemeten worden. De onrust bepaald de snelheid waarmee een mechanisch uurwerk loopt. 
Silvester II
Bron: Wikipedia 

Een belangrijke eyecatcher

De wandklok heeft door de jaren heen nog een belangrijke functie er bij gekregen. Ze worden niet alleen maar opgehangen om te zien hoe laat het is, want iedereen draagt tegenwoordig een horloge of kan op de mobiele telefoon deze informatie winnen. De wandklok is een belangrijke eyecatcher geworden in het interieur. Het gaat er niet alleen meer om of de de klok de juiste tijd aangeeft, maar ook de uitstraling en looks van de klok zijn belangrijker dan ooit. 

>> Bekijk ons assortiment wandklokken

Verschillende soorten wandklokken

Wandklokken vind je tegenwoordig in veel verschillende soorten. De industriële klok is tegenwoordig erg populair. Ook het formaat speelt een belangrijke rol. Waar vroeger de kleine wandklok veel voor kwam zie je nu veel grotere wandklokken voorbij komen. Hoe groter, hoe beter lijkt het soms wel. Daarnaast zijn wandklokken verkrijgbaar in verschillende vormen en kleuren. Zo zijn er bijvoorbeeld veel ronde wandklokken maar ook de vierkante wandklokken zijn erg populair. De aller populairste wandklok op dit moment is de klok met tandwielen. Hieronder lees je meer over deze populaire soort.

De radarwandklok is hipper dan ooit

Een wandklok met tandwielen is op dit moment erg populair. Deze klokken hebben naast het uurwerk ook indrukwekkende tandwielen die constant meedraaien. Deze radar wandklokken zijn verkrijgbaar in veel verschillende soorten designs en formaten. Hieronder zal je zien dat de wandklok met tandwielen vaak voor komt in onze top 10. 

>> Bekijk ons assortiment wandklokken

IDECORATIE WANDKLOKKEN TOP 5

1. Wandklok Olaf

Met een diameter van maar liefst 86 cm is de zwarte radarklok Olaf een ware eyecatcher. De tijd wordt aangegeven in romeinse cijfers en de ronddraaiende tandwielen maken hem echt af. >> Meer info over deze klok 

2. Wandklok open uurwerk rond 

Niet iedereen heeft ruimte voor een MEGA grote klok. Deze zwarte klok wordt ook wel het kleine broertje van klok Olaf genoemd. Deze klok met tandwielen heeft een industriële uitstraling en past met een diameter van krap aan 55 cm op (bijna) elke muur. >> Meer info over deze klok  
Deze klok is ook leverbaar in messing kleur.

3. Wandklok Stefan XL

Deze imposante goud/messing kleurige radarklok heeft een diameter van 80 cm en valt niet te missen aan de muur. Een ware eyecatcher die ook nog eens goed bij de tijd is en past. Is 80 cm iets teveel van het goede?  >> Meer info over deze klok Deze populair klok is sinds kort ook verkrijgbaar in een kleiner formaat.

 4. Wandklok open uurwerk vierkant 

Naast de ronde wandklok zie je ook steeds meer vierkante wandklokken. Dit gave model heeft niet alleen een vierkante vorm maar ook nog tandwielen en romeinse cijfers als tijdsaanduiding. >> Meer info over deze klok

5. Wandklok Carta zwart 60 cm 

Met deze radarklok Carta vlieg je de hele wereld over. De wandklok toont achter de tandwielen een gave wereldkaart. >> Meer info over deze klok Deze gave klok is ook leverbaar in een groter formaat.

Zit jouw droomklok hier nog niet tussen? Neem dan snel een kijkje bij de rest van ons assortiment klokken. 

>> Bekijk ons assortiment wandklokken

Veilig betalen

Betaal veilig via iDeal, Paypal, creditcard, klarna of Bancontact 

Snelle levering & gratis verzending vanaf €50

Op werkdagen voor 16:00 besteld, de volgende dag in huis*

Contact

Heb je een vraag? Stel deze dan gerust aan een van onze medewerkers van de klantenservice , wij helpen je graag!