Welkom! Wat leuk dat je er bent.

Ruilen & Retourneren

Je kunt jouw bestelling retourneren bij Idecoratie.nl indien het pakket aan de retour voorwaarden voldoet. De retourtermijn bedraagt 14 dagen.

De retour termijn gaat in, zodra je jouw bestelling ontvangen hebt. Het gehele aankoopbedrag(dus ook inclusief verzendkosten) zal gecrediteerd worden. De kosten van de retourzending zijn wel voor rekening van jezelf. 

Voorwaarden voor retourneren:
• De originele kaartjes en labels dienen nog aan het artikel bevestigd te zijn.
• Het artikel dient compleet, ongebruikt en onbeschadigd te zijn.
• Het artikel dient nog in de originele product verpakking te zitten. Gebruik alleen transparant tape (geen duct-tape) om de verpakking dicht te plakken. 
• Uit hygiënisch oogpunt kunnen kussens en dekbedden niet retour worden genomen tenzij deze verzegeld zijn of de verpakking van de artikelen zichtbaar niet open is geweest.

•  Let op: Canvas doeken + schilderijen worden speciaal op bestelling gemaakt/gedrukt. Hierdoor is het niet mogelijk om deze te retourneren.
Dit geldt ook voor alle kamerschermen/vouwschermen.

•  Let op: artikelen die op maat worden gemaakt kunnen niet geretourneerd worden! 

Eenvoudig retourneren in 3 simpele stappen

1. Vul hieronder het contact formulier in

Vul hieronder je contact gegevens in en de reden waarom je het artikel retour wilt sturen. Je ontvangt per mail dan ons retour adres.

2. Stuur je bestelling op

Pak de artikelen op veilige wijze in, in het oorspronkelijke pakket. Het is belangrijk dat je het pakketje voorziet van een Track & Trace code. Als zender ben jij verantwoordelijk voor het pakket en wij willen misverstanden graag voorkomen.

3. Ontvang het aankoopbedrag op je rekening

Als we het pakket hebben ontvangen en deze voldoet aan de retour voorwaarden krijg je het aankoopbedrag van het artikel teruggestort op je rekening.

Veilig betalen

Betaal veilig via iDeal, Paypal, creditcard, klarna of Bancontact 

Snelle levering & gratis verzending vanaf €50

Op werkdagen voor 16:00 besteld, de volgende dag in huis*

Contact

Heb je een vraag? Stel deze dan gerust aan een van onze medewerkers van de klantenservice , wij helpen je graag!